Party, plans and the small ones

Precis hemkommen från älsklingslisa där jag haft en riktigt mysig kväll. Den innehöll självfallet en massa prat, vaniljglass, hennes egen hemmagjorda chokladsås (otroligt god), kaffe, mackor med ost, mjölk, nyinköpta asien-boken, myskillen (1 av de 3 kattungarna, blev lite småförtjust i honom alltså!) Låter som vi knappt gör annat än äter, men gott är det ju! Och vi har lite svårt att hålla oss ifrån ämnet  a s i e n   r e s a. 131 dagar.




Fötterna mina är minst sagt lite trasiga.. Ett x antal skavsår sedan gårdagskvällen - ska man ha klackisar får man skylla sig själv. Såhär i efterhand borde jag nog valt sandalerna jag nyligen visade. Men ja, lätt att vara efterklok! I alla fall en väldigt trevlig kväll med mina kollegor, även fast vi inte var så många kvar på slutet. Middag på Ming Palace -> Bishop Arms (stavas?) -> Aveny -> Våningen. På det sistnämnda stället slöt jag upp med Lisa och hennes sällskap.


Idag har jag fått mysa med småtjejorna. Nova&jag var på dagis där hon cyklade, gungade och vi grävde gropar i sanden. Som vanligt blir Gry tokig när hon ser att någon annan äter något och hon inte har något. Det lilla matvraket :-) Gry har ju börjat på dagis också, och Nova har flyttat upp till stora barn. Snabbt tiden går..

Oh, the weekend begins

Ååh, äntligen helg! Efter jobb 9 dagar i sträck ska två lediga bli otroligt skönt. Men kollegorna kommer man ju för den delen inte att slippa ;-) Imorgon är det personalmiddag på Ming Palace då chefen kommer tillbaka för att umgås lite med oss. Sen kan det tänkas bli utgång, hoppas åtminstone några är sugna! Någon fler som ska ut?



Imorse var mamma&jag barnvakt. Myste och busade lite med småtjejorna. Gry kan säga Frida, så lite stolt är jag allt! Vid 11 åkte jag och mamms ner till staden där vi kikade runt lite och jag åt lunch. Räk-  & äggmacka, herregud vad mycket det var! Åt lite mer än hälften och blev proppmätt, mycket räkor lovar jag.

Jag släppte av mamma och åkte vidare till jobbet, där jag tillbringade tiden 14-19.15. Lite lugnare idag så det var skönt, hann få lite gjort. Sen dess har vi  bara ätit god mat - lax, potatis & vitvinssås. Mums! & druckit kaffe. Är sådär segt trött så ikväll blir det bara lugnt, lite mys framför tv:n.


Häromdagen var jag ut och sprang, och då jag avslutade första varvet kändes det riktigt bra. Mycket bättre än gången innan och jag hade bara behövt saktat av och gått två ggr. Och känns det så pass bra finns bara ett alternativ för mig - Att springa ett till varv! Lovely.

Igårmorse hämtade Lisa upp mig och vi besökte gymmet igen. Så härligt att äntligen komma igång med träningen! Kondition som uppvärmning, därefter körde vi igenom armar, axlar, nacke och bröst. Och efteråt är ju duschen så härlig! Lite senare hemma hos mig fikade vi och ringde vietnamesiska ambassaden i Sverige. Trodde ju iaf att man skulle få prata svenska, men icke.. Fick fråga och förklara så gott vi kunde på det engelska språket. Det är faktiskt svårt att byta språk sådär fort när man inte möts av ett: "Hej!" i telefonen, utan ett "Hello!" som inte är ren brittiska..

Gick väl som det gick, lite klokare kanske vi blev. Men det är ju underbart bara att få planera det här..! Mysigt var det hur  som helst.


Igårkväll såg jag filmen 12 Rounds - action/thriller som var riktigt bra!


It feels great

När jag och Lisa åkte från gymmet igår vid lunchtid kändes allt bara så jäkla härligt, så underbart. Att se alla barn, ungdomar och elever som precis börjat skolan - och vi slipper! Behöver inte gå tillbaka till samma sak man avslutat några månader tidigare, slipper sitta instängd i de där klassrummen timmar ut, timmar in. Dag ut, dag in. Månad och år.


Som sagt, vi har börjat tränat! Skönt att äntligen komma igång. Nu ska formen inför beach vinter 2010 slipas! Efteråt fick vi också en hel del saker gjorda hos polisen (pass till Lisa), skatteverket (Lisas personbevis) och på stan. Hittade oss sandaler till resan! Såna där som kanske inte är jättesnygga, men hur sköna som helst! För vi lär ska gå vääldigt mycket.. Vi föll båda två för dessa, om än Lisa med sina små fötter 3,5 (36) och jag 4 (37).

sandaler          sandaler here they are




Mamma&pappa är hemkomna från Åre sedan igårkväll, och då jag kom hem från jobbet låg Peak påsen på sängen, spännande! Här är den i alla fall, kommer lysa upp en del :-) Tycker den var snygg i vilket fall! (Helhetsbilden blev dock dålig, men det bjuder vi på)

Peak     detalj     detalj
                                                                Tacktacktack, like it!



Lisa skjutsade hem mig, jag åt lunch och sedan direkt till jobbet. Igår var det väldigt lugnt, lite folk. En motsats till idag, mycket folk och högt tempo. Helt slut i huvudet när arbetsdagen var över. Borde nog gå och lagt mig för ett tag sen, men snart så.



The hangover - eller Baksmällan som den så fint heter på svenska såg jag igårkväll. Riktigt riktigt bra film! Den bästa jag sett på väldigt länge faktiskt. Rekommenderas starkt för er som inte sett den ännu.

Även hittat en ny (för mig) bra artist via Spotify. Colbie Caillat. Härligt lagom lugna låtar. Gillar Spotify på många sätt - en stor del av världens musik, helt gratis & lagligt! Man upptäcker artister/grupper man inte skulle gjort annars. Kan dela spellistor, hitta nykommen musik, se exempel på sånt man möjligen gillar, och mer!


Känner att inlägget blev väldigt sammanhängande och så, eller inte.. Men det bjuder vi också på. Hoppas ni hängde med lite åtminstone ;-) Nej, verkligen dags för sängen nu.. Goodnight people.

Rock

Bättre väder idag = piggare! Om det nu var det det berodde på igår..


För mig finns nu inget annat val av radiokanal än 107,4 - närmare bestämt rockklassiker! När Mix Megapol ersatte Rix FM blev jag riktigt sur, vad var poängen liksom? Sen hittade jag denna, med tidernas bästa rock, och nu finns då inget annat för mig!


Jobbet idag gick bra, 11-16 igen. Var riktigt lugnt, sköönt. Lagade korvstroganoff till middag, alltid lika gott det! Nu sitter jag och väntar på Lisa som är lite segis, men jag tycker om henne ändå!

The naked mile

Kom på en sak, eller egentligen två. Nr 1. Jag är ganska bortskämd. Nr 2. Jag är en väldigt morgontrött människa. De båda hänger bla. ihop med mitt jobb. Tycker det är jobbigt på helger för då börjar jag ju tidigt, som exempelvis nu då jag börjar kl. 11. På vardagar är det ju perfekt då jag tidigast börjar 12, och senast 15. Då hinner jag ju ha min "sovmorgon".

Så ja, jag är nog ganska bortskämd med mitt jobb ändå och mina arbetstider. De passar mig nog egentligen ganska perfekt, kvällsmänniska som jag är. Provade ju en gång att börja 06, och visst funkade det men inte vet inte om jag skulle klara av det 5 dagar/vecka månad ut och månad in. Kul att åtminstone prova!



Min och Linneas filmkväll har nyss avslutats. Två filmer hann vi med - The naked mile och en till.. Kommer inte ihåg titeln men handlade om en kvinna som ville bli flygvärdinna. Kanske inte låter sådär jättespännande men var helt okej! Och den förstnämnda var ju såklart bra, aningen sjuk möjligtvis ;-) Men kan inte säga heller att jag blir förvånad.. Min familj har nog härdat mig bra på den biten!

Nu blir det sängen för min del, tror jag kommer somna utan läsning ikväll även om boken är bra. Kommit strax över halvvägs! Kriminalroman är det, Den mörka ängeln. Ganska bra än så länge! Jaja, godnatt gott folk.

Bara himlen ser på

Erik Linder sjunger riktigt bra, härlig röst. I albumet Inifrån med flera svenska kända låtar, med bl.a "Bara himlen ser på", "För kärleks skull" och "Ingen kan älska som vi". Mysigt album.

Och Lily Allen med Not Fair är ju bara för skön. Raka, härliga och ärliga texter. I like it. Sen är ju många av hennes andra låtar oslagbara, men det är ju en annan sak.



Imorse ringde klockan 08.30, och jag var dödstrött. Jag förstår inte, det är inte så jättetidigt? La mig ändå i hyffsad tid kvällen innan.. Sov vidare till 09 då jag klev upp. Var som en zombie ända till jag skulle åka till jobbet. Väl då man börjar jobba kvicknar man ju till, men innan dess! Inte lätt inte.

Dagen gick i alla fall fint. Sen har jag ätit, druckit kaffe, duschat & suttit här en stund. Ikväll kommer Linnea hit och gör mig sällskap då mamma&pappa åkt iväg till Åre över helgen. Ute är det mulet och regnar som det gjort hela dagen, så gissa vad vi ska syssla med? Jo, se på film såklart! Och bara ha det mysigt.

Fick ett sms av mamma också för en stund sedan, hon berättade att hon köpt en Peaktröja till mig där i Peak Performance butiken i Åre. Åh, så glad jag blev! Gillar verkligen deras tröjor. Håller dessutom hur länge som helst. Hon hade hittat ett par jeans till sig själv och pappa skidor! Låter ju finfint :)

Tralalaa :)

Lalalaaa... Sitter bara och ler hela tiden, alla tankar är så bra. Känslorna är enbart positiva och ja, allt känns bara underbart!


Jobb igår&idag, 15-19.15 & 15-19. Gick fint det, ganska lite folk och så. Nu har jag 7 arbetsdagar till framför mig innan min lediga helg. Alltså sammanlagt 9 dagar på rad med jobb, men jag gillar't!

Jag var ut och sprang idag! Och det kändes ganska bra så då blev jag ännu lite lyckligare! Kunde inte springa hela tiden, utan fick gå emellanåt och snabbt gick det väl inte heller. Men bra mycket bättre än sist och då är jag nöjd! Invigde efteråt vår träningsboll med lite styrkeövningar. Nu jäklar vill jag komma igång med träningen igen.. Blir nog ett terminskort på Friskis, gymmet då. Snäll mammsen sa förut att hon ville fylla på det. Tacktaack! :) Kan ju passa på att göra lite reklam då på samma gång, två gratisveckor där nu med början till veckan för dom som vill prova på. Jappjapp, passa på nu!

För att livet leker

Mina lediga dagar har jag minsann utnyttjat ganska bra tycker jag! Igår hann jag med en hel del. Hade tid tillsammans med Lisa på Medicinska Kliniken i stan 10.15. Pratade om och fick recept på olika vaccin vi får hämta ut, och jag fick min första Twinrix spruta (Lisa har redan tagit alla..) Två kvar för mig nudå! Besökte också akademibokhandeln, en resebyrå och kollade upp lite om visum.

På eftermiddagen var jag ut till Tranviken en sväng med Mattias och småflickorna, myspys! Så fick dom leka lite :-) På kvällen blev det filmtittning.


thailand

Efter vi varit i stan åkte vi hem till mig och BOKADE RESA! Kan ni tänka er, det känns så jäkla skönt! Den åttonde januari bär det av till Bangkok i Thailand för mig och min älsklingsLisa! 141 dagar kvar.



För att livet leker, allt känns så bra nu.



Grattis vännen!

Tänkte att: "Nu slår jag på datorn en snabbis, skriver blogg och lägger mig därefter i sängen och läser en bok.." Ja, liknande tankar har ju dykt upp förr, och sällan blir det som man tänkt.


Imorse sov jag ut, och det var sköönt kan jag lova! Brukar ju ändå försöka ta vara på dagarna även då jag börjar jobba sent, men idag tillät jag mig själv att sova till jag vaknade. Tror det behövdes. Var upp till elljusspåret efter frukosten där jag försökte springa, vilket inte gick bra alls. Fick ont i halsen, ont i bröstkorgen och hela vägen runt i ryggen. Inte skönt för fem öre, så istället blev det mestadels snabb promenad. Nu såhär på kvällen känns allt bra igen, får göra ett nytt försök en annan dag!

Jobbet 15-19.15 gick bara fint. Går väldigt snabbt då det bara är 4-timmars pass, plötsligt har halva jobbdagen gått! Lite tungt att veta vart allting är då kunder frågar, då vi för tillfället håller på att flytta om överallt, men så är väl livet inom handels ;-)

& Grattis till Elin på sin 19-årsdag! Varit hos henne nu ikväll, fikat, pratat och myst.Förmodligen sista gången jag träffade henne nu, innan hon flyttar ner till Skåne för att plugga. Känns både tråkigt & roligt samtidigt. Tråkigt att det är så långt bort, men roligt att hon kom in & får göra det hon vill. Dessutom har vi ju haft det ungefär såhär två år tidigare, bara det att det blir betydligt längre bort nu. Men det kommer vi klara vännen, mig slipper du inte <3



Jag är så glad att vi är så lika varandra, så att vi förstår varför och hur vi kunde göra så. Vi är så bra älskling, och vi ska få det så bra!

Like a dream

Det är nog dagens fjärde eller femte kaffekopp som slinker ner just nu, men jag blir ändå inte piggare. Blir skönt att sova ett tag imorgon. Har ätit lite brända mandlar vi köpte på marknaden igår, mycket goda!


Måste verkligen ta tag i träningen nu. Funderar på att kanske köpa ett kort på friskis igen.. Vill komma tillbaka i formen! Nu verkar ju förkylningen vara borta också!




Har suttit och drömt mig bort lite också.. åh, mums.

Njuter av det goda

Ledig en hel helg - och jag har bara njutit! Efter jobbet i fredags skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning väldigt fort enligt min mening. Jag, Elin & Johanna hade beställt hem tacobuffé från Biteline, mycket gott kan jag lova! Senare kom Lisa och Ida, sen vidare ner till stan. Lisa var privatchaufför :) Verkligen jätteskönt att få åka bil, tacktack! Blev utgång på stads, mycket lyckad kväll =) Dock så försvann Elin&Johanna iväg, dom tyckte nog inte det var lika bra ;-)  Men min Lisa var allt kvar, och tur var väl det!


Lördagen började med att mamma och jag åkte med mormor till trädgårdscafé i Sidsjön där vi fikade, väldigt mysigt ställe, utsikt över vattnet och med gott  fika! Själv valde jag kladdkaka, och kan ni tänka er - man fick skära sin egen bit! (innebär att man hade kunnat tagit vääldigt mycket om man hade velat..) Men man vill ju inte verka oförskämd heller ;) Nej men skämt å sido, hur vanligt är det nuförtiden? Därefter skjutsade vi hem mormor, klurade lite på vad vi skulle göra resten av dagen och bestämde oss för att besöka selångermarknad. Hittade en del gott att inhandla - rökt fläskfilé, ostar, honung, bröd, munkar. Provade langos för första gången, och gott var det! Blev en storstark också, då var ju mammsen privatchaffisen :-) Var jättemysigt med en heldag med mamma, inte så ofta det hinns med nu då jag ofta jobbar när hon är ledig så man får passa på ibland!

På kvällen hade jag&Lisa tänkt på att mysdricka lite på Alnö, men våra planer kan ändras ganska fort! Blev istället utgång, fast inte det heller egentligen.. För min del gick jag direkt från förfesten till efterfesten! Haha oj, så det kan gå. Ja, Lisa är i alla fall hur bra som helst, och vi kan allt lyckas med det mesta. Det är vi så bra på så!



Imorgon är det dags för jobb igen, men nu börjar jag gå på lite andra tider. Sommarschemat tar slut, folk kommer tillbaka från semestrar om än inte riktigt alla. Jag är så glad så att jag får jobba kvar, det är verkligen suveränt jättebra! Efter jobbet ska jag iväg till goselin, för hon fyller nämligen år imorgon!

Snart är det mat här, kyckling med någon röra på och ris. Muums! Ikväll blir det bara lunt, greja på lite här hemma. Kanske städa om jag orkar, skulle iaf behövas..

Delicious

Fikat imorse gick bara bra, bjöds på både mackor och tårta. Chefens sista dag - på måndag börjar han sitt chefsjobb i Östersund. Men fick veta att vi inte slipper honom än! 29e augusti skulle han nämligen komma hit, och vi på jobbet skulle ut och äta tillsammans. Ska bli trevligt det!


Gick som planerat med min lilla rundvandring i Birsta. Hittade lite smått&gott :) Perfekt. Var hemma igen vid halv 12, sen ringde jag och tog med mig Linnea&Emma ut till Hamstasjön där vi tänkt sola&bada. Idén var ju god men när vi kom dit tilltog molnen och det blåste lite kyligt. Var inte en själ som låg och solade, så vi försökte inte ens. Åkte tillbaka till Linnea där vi såg på film - Seven Pounds med Will Smith. Riktigt bra!

Solade i alla fall litegrann när jag kom hem, innan det åter kändes kyligt i luften. Hösten kanske redan börjar komma smygandes... Hua. Men med planer och drömmar gör det inte så mycket, för vi har vårat kvar! Och det inte så lite heller :)


Och  g r a t t i s  måste jag få säga till min största (åtminstone äldsta) bror som fyller år idag. Hela 32 kloka år :) Grekisk pyttipanna bjöd dom på, oj vad det var gott! Efter tre portioner kunde jag knappt längre sitta upp även om jag var riktigt hungrig innan. Innehållet: saftig kyckling som legat i marinad, klyftpotatis, tomater, paprika, lök (och säkert mer, receptet var långt..) och en väldigt god vitlökssås med diverse saker i! Säger bara en sak, muuuums! Betyg: mvg+ helt klart.



Imorgon är  det åter dags för jobb, och efter det utgång! Äntligen :) Längesedan sist! Först blir det middag här. Sen är jag ledig heeela helgen. Jag njuter :) Första hela helgen denna sommar.

Om man nu vågar

Jobbat igår och idag, gick fint det. Imorgon är jag ledig, men inte många lugna stunder för det. Kliver upp tidigare när jag är ledig än då jag jobbar! Braa där. Imorgon ska jag liksom vara på jobbet halv 10 för att fika. Jo, chefen slutar ju så det blir sista gången man träffar honom.. Eller ja, kanske inte allra sista men ni fattar. Lite tråkigt, men i vilket fall vill man ju ändå vara där och säga hejdå. Vi har även samlat in till en present, blir spännande att se!

Efteråt tänkte jag gå runt i Birsta en stund, blir precis då dom öppnar så förhoppningsvis är det ganska lugnt där då. På dagen blir det nog till att umgås, och sen på kvällen ska vi ut till Rickard som fyller år, där bjuds det på middag också blir det uppvaktning såklart.


Igår var pappa & jag ute på mc-tur, åkte iväg direkt då jag kom hem. Hade tänkt äta på Kävsta camping, men dom hade precis stängt så vi åkte runt på nåt vänster så vi kom fram i Timrå. Där väntade Sibylla, och gissa om jag var hungrig! Nog första gången jag fick i mig ett sånt där mål på 150 g . . .  Trevligt&mysigt var det i alla fall :)




färger


Funderar starkt på att byta hårfärg.. Något mot brunt, rött, eller någon sorts blandning. Om jag nu vågar! Dom som känner mig vet att jag är ganska så rädd om mitt blonda hår. Undrar vad m&p skulle tycka också, deras lilla blonda prinsessa ju. . .  

Men vad säger Ni? Skulle det kanske funka?



Wonderful summer day


Mattias o Nova      maaat     båt


Båtturen igår blev helt klart lyckad! God mat, trevligt & mysigt sällskap, fint väder, vattnet, utsikten. Mycket härligt.


Sommarbarn          Tranviken          vatten


Så mysigt att få rå om Noisen sådär riktigt ordentligt! Fasters sommarbarn =)
På bilden i mitten åkte vi förbi Tranviken, gick att skymta mycket folk där som glassade.


Stan

Sen var vi åter tillbaka i stan efter lugnet på havet. Åkte runt lite, besökte Birsta och sen hem där Gry var med farmor&farfar!



Idag har jag jobbat, var ganska så lugnt och det gick bra. Nu är det sista veckan med sommarschemat, sen går jag på andra tider. Känns jättebra det också. Lite tråkigt bara att chefen slutar nu på torsdag, för att börja ett annat chefsjobb i Östersund. Han är faktiskt riktigt bra! Precis nu när det är så mycket på gång i butiken.. Massa ombyggnationer & allt vad det är, men det ska nog gå det också! Det är väl bara att önska honom lycka till! =) 

Mattias & småttingarna var in en sväng idag också, stod inte i kassan så då passade jag allt på att ta lite pussar och kramar :-)

Weekend

Jahapp, då var det slut på intressanta bloggar att kika igenom.. Lika bra då att kanske skriva några rader i sin egen!

Dagen har innehållit jobb mellan 11-16, därefter bara lugnt & mys. Duschade så gott som på en gång då jag kom hem, sen la jag mig i solen där jag råkade somna! Efteråt var jag verkligen seg.. Rickard&Annika kom och åt middag med oss. Åt, fikade och pratade, trevligt trevligt :) Storebror sprang förresten Högakustens kvartsmarathon idag, och kom på 8:onde plats av 107(!) startande. Mycket duktig bror, stolt lillasyster! Gratulerar =)


Nu sitter jag och smaskar på m&m's igen, säger ju att dom är farligt goda! Tror jag ska ta och lyssna igenom lite musik & sen blir det nog tv:n. Måste ju även upp i tid imorgon, då vi ska iväg med båten. Ska bli så roligt att få träffa småtjejerna, saknar dom juu! Skönt med en ledig dag ska det bli, det behövs allt ibland. Vissa stunder kan det vara riktigt påfrestande att jobba, med allt vad det innebär..

Pratade med Lisisen förut! Pratade om sprutor och lite annat som är trevligare. Sötflickan =) Gud vad jag läääängtar alltså!

Friday midnight

Blev faktiskt inte promenad till mormor häromdagen - däremot cykling! (Spelar stor roll va..?) Pappa kom hem och skulle i vilket fall ta cykeln så då bestämde jag mig för att göra likadant, för första gången i år. Och det är ju faktiskt riktigt skönt, när man väl kommer sig för att använda den där saken på två hjul.

Å andra sidan blev det ju en promenad senare igårkväll, med min kära Linnea! Tog oss en ganska lång sväng, såg en mystisk borg och stannade en stund för att fika :) Alltid lika trevligt!


Kom hem för en liten stund sedan och ska krypa ner i sängen strax, nämligen jobb imorgon med. Lily Allen är ju riktigt riktigt bra, såg henne från en konsert någonstans i världen (någon trodde Tjeckien, har jag för mig..) Ja - härlig tjej, härlig musik.

Livsnjutare

Också i dessa små stunder då man nästan inte gör någonting alls, kan man känna sig lycklig. Att bara som nu sitta på altanen, nyss ätit några kycklingbitar & lite frukt, med kaffekoppen och kexen bredvid sig. Jag tror jag blivit lite av en livsnjutare.

Nu när jag hämtat datorn fick jag ju även med mig musiken i Spotify - vilket är nästan all musik i världen. För tillfället valde jag U2. Det var längesen, men visst är dom bra. Till och med riktigt bra.


Har tänkt lägga mig i solen strax, bara den inte försvinner! Lite moln börjar arta sig där uppe. . . Fint värder är det iallafall! Lite senare är det middag hos mormor, tar nog mig en promenad dit. Bye for the moment.

The sun is going down

Åter en dag med jobb avklarad, känns faktiskt som dom går lite fortare för varje gång! Blev från 12 till stängningen, 19.15.

Såg på Extreme Home Makeover förut.. Kan lova att en tår att for nerför min kind! En tioårig pojke som bott på sjukhuset i sex år. Först cancer, sen långsjukdom -  dubbel lungtransplantation. Minst sagt nära döden då hjärtat en gång stod stilla 8 minuter.. Väldigt djupt rörande. Det är då man inser att minsta lilla sak i vardagen har betydelse. Sånt alla andra tar förgivet lärde dom sig att verkligen ta tillvara på.


Musik på ingång, om än segt.. Hinder, 3 Doors Down, Avenged Sevenfold.

stranden Ledig imorgon, återstår att se vad den dagen bjuder på :)

For the moment

Jobbet gick finfint. Efter det har jag inte gjort mer än ätit, duschat & myst framför tv.n, såg lite på filmen Tretton. Rätt bra faktiskt, om än lite tragisk.. Tretton år, drickande, droger och skär sig. Dåliga nära relationer. Nej, hua. Så skulle inte jag kunna ha det.


Måste få säga att min Lisa är en väldigt duktig flicka! För det första är hon ju hur bra som helst som hon är, och dessutom jobbade hon 15(!) timmar idag. Kan ni föreställa er . . .  Och vi kommer att få det sååå bra, inom en faktiskt ganska snar framtid. Det känns fruktansvärt härligt!

Boat trip

God dag kära läsare. Snart börjar åter jobbet så åker väl om ca tio minuter. Precis suttit  och skriivt ner mina arbetsdagar, kom fram till att jag nog får jobba mer än jag trott.. Mellan 4-6 dagar varje vecka de närmaste veckorna, och det är ju bra!


Igår bokade jag klippning, fick tid den första september. Det behövs verkligen, vill göra något nytt! Få en frisyr av det hela framför allt...

Alldeles nyss ringde jag och gjorde en annan bokning, nämligen på M/S Medvind, ni vet båten i stan. Jag, Mattias & Nova ska åka turen på söndag 12.30-15 och äta buffé. Vår snälla mor bjuder oss :-) Hon är för gullig! Ska bli intressant, framförallt för Nova kan jag tänka. - Åka bååååååååååt :)


Nej, nu väntar bilen på att få åka iväg.. Tjingeling.

Jobbb

Jobbet gick riktigt bra, bara kassa två timmar och resten på golvet. Kommer få jobba kvar även i höst, det känns helt suveränt. Verkligen skönt att få veta :-)

Nova & Gry var på besök på jobbet igår, så roligt att se småfröna! Bara otur att jag stod i kassan, så svårt att hålla sig från att pussa på dom.. Fast å andra sidan kanske det var tur, fick nyss veta att även Gry nu fått svinkoppor. Stackars liten!


Var hos Lisa igårkväll, satt i solen och åt sedan chokladmousse som hennes snälla syster gjort. Myspys med gotjejen min! Like it.

Har ju även gått och blivit förkyld, lite smått onödigt tycker jag.. såhär på sommaren.

Lyrics

Nu är iPoden under påfyllnad. Vad sägs om The Killers, Erik Linder, Daughtry, Agnes, Krystal Meyers, Lily Allen & Aerosmith? Jaa, jag gillar't! Blir mer sökande en annan dag, och mer är också under uppladdning. Oj, sånt kanske man inte ska skriva här...

Nu blir det snart sängen igen, imorgon blir det jobba.

m&m's

m&m's är lite farligt goda.. Var tvungen att köpa tre små påsar på jobbet då jag slutat. Ibland är det svårt att låta bli då folk köper godis hela dagarna! Annars gick jobbet fint & rätt snabbt, mestadels i kassan.


B Ä N K Å S V I K E N    yesterday

Linnea Söta Nean fotar lite :)

vit snäcka     rosa snäcka     svart/vit snäcka


        sten+vatten           rosa blomma



Nu ska jag kila iväg till matbordet, ska nämligen äta älgwook med nudlar. Gottiiigt.

Och tack så hjärtligt för låttips! Fler välkomnas :-)


Sen saknar jag min Lisis!
Tror jag ska få träffa henne
imorgonkväll, I hope so! :)


RSS 2.0