Cool shower

Godkväll på er. Har upptäckt en riktigt bra kanal som jag inte visste att vi hade, vid namnet Comedy Central. Den satt riktigt perfekt efter en lite påfrestande jobbdag. För det första värmen - till och med kunderna klagar och tänk då vi som jobbar & springer omkring. Och en del kunder kan verkligen vara påfrestande.. Även om man inte tar det personligt tar det på krafterna just då att hela tiden vara trevlig och le och svara på alla frågor med så fina ord man kan.


Gjorde riktigt god mat igår som jag även åt idag. Känns så lite att laga en portion så lika bra att göra två på samma gång! Kyckling & ris var det, tillsammans med en sallad och creme fraiche med vitlök i. Muums! Vitlöken var dock slut idag så då åkte lite olika kryddor ner istället, och det funkade precis lika bra! Och det var skönt att ha det klart, när man kommer hem 20.10 på kvällen. Blev så jag jobbade till halv 8, och handlade därefter direkt på Coop.

Förövrigt blir det nog snart en ganska så kall dusch, skulle sitta riktigt fint. Imorgon blir det jobb 15-19 så då kanske jag hinner sola lite innan! Justja, var ju ledig igår och det var riktigt skönt. Dock så fick jag inte med mig någon att bada, för alla jobbar eller är bortresta.. Så går det med handels när man jobbar helger och blir ledig en del vardagar! Men jag klagar inte, jag trivs ändå :) Trivs faktiskt riktigt bra med allt just nu.



<3
Min älskling var här och myste med mig igår!
Kan inte säga annat än att hon är himla bra.

I min fantasi

Sitter ute på altanen och bara njuter. Lagade köttbullar & stuvade makaroner efter jobbet, lite stolt faktiskt eftersom jag annars nästan aldrig lagar mat. Mamma&pappa är nämligen bortresta på mc:n. En dusch har jag också hunnit med, minst sagt välbehövligt.

Ikväll blir det en lugn kväll, har bara tänkt pyssla lite här hemma. Sköta om mammas alla blommor, tvätta jobbtröjor och lite sånt som behövs. Ledig imorgon, sköönt! Återstår att se vad dagen bjuder på. Varmt väder blir det nog ganska säkert..

Jobbbb

Gick faktiskt riktigt bra på jobbet idag mellan 06-16. Men kunde knappt sova alls inatt, troligen pga. värmen.. Så nu är jag inte så lite seg. Blir skönt med en lugn kväll, imorgon jobbas det 11-16.

Känns som att jag har väldigt mycket intressant att skriva om.. Snart blir det i alla fall mys med gosen.

Delivery

Jobb 14-19, gick fint! Varmt blir det där inne bara.. väldigt varmt. Hade tänkt tagit mig ut på en springtur ikväll, men det blir så jag börjar jobba 06 imorgonbitti så då hoppade jag den idén. Jobbar 10 timmar så det blir som lite träning bara det ;) Ska vara med vid en leverans imorgon vilket jag inte varit förut så det kan bli spännande.. Plus att man lär vara pigg och börja bli trött igen när alla andra vaknar ;)


Skatan

Like the weather, ooh yes! Stekt ute i solen som är så härligt. Ska strax ner till affären en sväng med mamma, därefter mer solning och lite senare ska vi ut till Skatan i Njurunda för att äta middag. Gottgottgott & mys!


Mums

Och nu är jag leedig en dag! Känns faktiskt otroligt skönt. Samla lite nya krafter till fredagen + helgens arbete.

Att duscha är väldigt väldigt väldigt skönt efter en arbetsdag, bara så ni vet. Funderar på att ta mig en promenad, vore härligt. Puss på er.

Again

Åter en dag på jobbet. Var fruktansvärt mycket folk må jag säga, plus att vi var en kort pga. sjukdom. Men vi gjorde det bra, skitbra rent ut sagt! Fina siffror. Duschen var nog den skönaste på länge. Nu är det en dag till sen får jag en dag ledigt!

Washing car

Work today as well. Mycket folk var det, inte haft tre kassor öppna sen jul men idag så! Och jag får bara en dag ledig denna vecka, för på fredag blir det också jobb. Goodie!


Tvättat bilen gjorde jag efter jobbet så nu är den en fining igen! Sen har jag nog inte så mycket mer spännande att berätta.. Ska nog ta lite kvällsfika snart & sen sussa gott.



And the sense to feel you next to me

Work

Jobbjobb idag, Rustas sommarutförsäljning startade! Gick faktiskt riktigt bra, trodde det skulle bli mer strul än vad det blev. Häärligt.

Jobb imorgon med, men då får jag sova lite längre. Börjar 14 ;) Passar mig perfekt, sömntuta som jag är. Och givetvis blir det fint väder nu när jag börjar jobba mer, men det är skönt ändå. Blir piggare & gladare av solen.



Det känns bra, så himla bra.

Om och om igen

Midsommar 09 blev en kväll att minnas - needing no word, clearly in memory



vit ros



Du och jag och tystnaden
Om och om igen

Style



Just nu vill jag bara hoppa in i duschen, vilket jag också kommer göra inom en väldigt snar framtid. Imorgon blir det jobb, och även mån-ons & hela nästa helg. Niice.

Och solen börjar visa sig, ljuvligt.

I promise life will go on

A Camp - Stronger than Jesus
Ja, allt stämmer så bra.


I livet måste vi få gå våran egen väg. Vad skulle annars hända? Jo, i slutet skulle vi ångra oss, och ställa frågan "Varför gjorde jag inte så? Varför provade jag inte? Varför sa jag inte något?" Och gör vi inga misstag kommer vi heller inte känna när vi gör rätt. Sen är det ju inte heller någon idé att ångra något. Allt går som det gick - och världen går inte under för det.

Jag tänker i alla fall leva mitt liv som jag vill, och vara nära dom personer jag trivs med. Göra det jag verkligen vill. Dom jag tycker om vill jag ska må bra, något annat accepterar jag inte. Man måste ha respekt för varandra och för dom val var och en gör, det är det viktiga. Och att lyssna till sitt eget hjärta och göra det som känns bäst för en själv, annars mår man inte bra.

Jag vill ha kul, jag vill njuta av livet. Jag vill vara frisk och må bra. Jag vill en massa saker men det viktiga är att inte tappa glädjen under vägens gång.


-

Under dagen var jag med mormor till sjukhuset, då hon hade tid för återbesök efter en ögonoperation för ganska längesedan. Det gick relativt fort, och sedan åkte vi till henne för att fika & prata. Mys!




student 
Vi blickar framåt, ser fram emot det nya.

Loving Wednesday

Sitter här och kommer inte riktigt på vad jag ska skriva. Jobbat har jag i alla  fall gjort idag, 13-19. Var väl egentligen idag mitt "sommarjobb" startade, men jag fortsätter jobba extra så det känns likadant. Förutom att man slipper skolan till hösten, hehehe. Sunday next time! När jag var "liten" klagade jag lite då och då på att jag aldrig fick någon post i brevlådan, men mamma&pappa fick jämt! Nu har pappa lite kul åt det där, och kommenterar det varje gång jag får post vilket nu är ganska ofta.


Badade tunna igårkväll ute på ön. Det är så himla härligt!


Tycker det är lite kallt ute ändå, för att vara mitten av juni. Men värmen kommer säkert, känns som att när den gör det kommer det vara ordentligt också.


Nu tar vi steget

Så nu tar vi steget ut i vuxenlivet. Det kan låta väldigt stort, men vad är det egentligen det innebär? Vi får nu välja helt själva vad vi vill göra, något vi innan inte haft möjlighet till (inte om man vill ha en skolgång att luta sig tillbaka på iaf). Och visst blir det mer ansvar, men åtminstone jag kommer fortsätta bo hemma ett tag till. För min del blir det jobb i åtminstone sommar, inte heltid men ändå skönt. Vill njuta av sommaren samtidigt som jag vill spara ihop pengar till en eventuell resa. Jag hoppas verkligen att det blir av. Sen får vi se vad livet har att erbjuda.



Studentdagarna nu har varit helt fantastiska. Blivit en del, som jag ser det, onödigt tjaffs. Ibland är det faktiskt svårt att välja men jag ångrar ingenting. Har insett att jag haft helt underbara personer i klassen som man först märkt nu på slutet. Synd, men bättre sent än aldrig, right? Allt har varit så grymt kul! Champagnefrukosten, tävlingar, dans, lastbilsflaket, middagarna, människorna, festerna. Och för att inte glömma presenterna, jag blir alldeles rörd. Tack så mycket allihop! Massa blommor, duk, träskål med slev, servetter, silver&guld armband, guldring med diamanter & en safir, middag&bio, pengar, enormt stort glas, 2 champagneglas, picknickfilt. Chocken över den vita lilla laptopen har fortfarande inte lagt sig.. Sitter vid den just nu, helt underbar är den. Den fick jag av mina käraste bröder, fattar fortfarande inte. Måste verkligen ha världens bästa familj, vänner och släkt. Tycker om er allihop!

Jag fick också ett stipendium då vi fick betygen. Kändes bra, ett bevis på att man lyckats och gjort något bra.


student                                 ut på trappan!!
Bästa grogg glaset ever? ;)                           (Jannices bild) Och här går vi ut!!

STUDENTEN

Nu är det nära, inte alls långt kvar! Jag som tänkt lägga mig kl 20 ikväll - gick ju jättebra! Sitter med nymålade röda naglar och knappar försiktigt på tangenterna. Har dessutom minst ett lager till att måla. Är det studenten ska allt vara perfekt. Och lite av en tidsoptimist är jag också.


Som sagt, imorgon är den Stora Dagen. Dagen med stort D. STUDENTDAGEN.

Den börjar för mig 05.30. Vi i klassen bestämde träff i busbacken 06.30 för champagnefrukosten! Sedan är det tävlingar och dans, guldtrofévinnaren ska koras. Kl 13.00 i aulan, kl 15 utgång på trappan. Gud vad overkligt det känns nu när jag skriver att detta är imorgon. Imorgoon!! Shit... Kommer sakna klassen och gymnasietiden ändå. Men nu ska vi se till att ha kul, så jäkla roligt ska vi ha! Och så underbart att slippa skolan ett tag.


FÖR ATT VI SKA TA STUDENTEN!



Studentlunch

Lillan och jag tänkte ha lite kul på stan idag, så därav tänkte jag ta bussen imorse. Men sån tur jag hade - Linnea och hennes pappa kom och stannade vid busshållplatsen där de plockade upp mig och skjutsade mig till skolan. Hur snällt som helst ju! Så gulliga så :)


Studentlunch ägde idag rum på båten M/S Medvind i hamnen.
Lunchbuffé med diverse olika mat, så himla gott! Sprang även runt lite på stan där vi letade efter avslutningspresent till Jannice, men det är inte det lättaste. Imorgon måste vi verkligen hitta något, förslag??

Myste i solen vid vängåvan en stund också, förövrigt blåser det riktigt mycket nuförtiden. Nu håller vi tummarna för en icke-regn dag på studenten!

Övat in dansen nu också på riktigt så att den sitter (förhoppningsvis). Annars får åskådarna på guldtrofén en rolig syn. Nej, det ska bli såå bra så! Vackeert kommer det att vara.


3   d a g a r  k v a r ! ! !     - so lovely!

Utgåååång!

Japp, då var det dags igen! Kanske inte behöver säga en gång till att det är mycket att stå i, men roligt är det! Helt klart mycket bättre än allt skolarbete man nu lagt bakom sig ;) Det roliga som återstår!


Helgen blev väldigt lyckad måste jag säga, har haft grymt roligt. I fredags var det som sagt utgång på våningen, och innan det var jag och Lillan på Irish en stund. Emma kom och umgicks med oss också fick jag träffa Linnea en stund! Efterfest hemma hos min bror där vi sov över, och blev väckta 07.45 på morgonen när dom skulle till Ånge. Otroligt glad man var ;)

Lördag blev en riktig bakis-dag på soffan. Tanken var att endast göra ingenting den kvällen, men den idén fick jag snabbt ändra runt 16-tiden när brorsan ringde och skulle ha med mig på crusingen med honom och hans kompisar. Blev till att göra sig iordning snabbt, därefter förfest och sen crusing i stan! Riktigt trevligt och mysigt.


blå drinkar Nån sorts melondrink, muuuums.

Smile

Idag var det dansträning på schemat! Övning inför guldtrofén. Gick ju hyffsat bra, men behöver ganska mycket mer tid! Roligt ska det i alla fall bli, längtar sååå mycket till studentdagen. Och på fredag blir det utgång, på våningen!

Efteråt myste jag och min lillan på staaan.


Vi får mvg i projektarbete! Inte lite glada vi blev :D Känns så himla skönt!

Studentbalen 2009

Sorry för dålig uppdatering! Ursäkten är att jag haft en del att stå i, men nuså! ;)


Studentbalen var i lördags, med trerätters-middag. Gottgott! Stand-up komikern Martin Sonneby var där, sjukt rolig var han! Kunde lätt ha lyssnat ett par timmar till, risken är att man skulle fått ont i magen.. Styrdans och därefter Dj! Ja, det var en rolig kväll som dock blev ganska så tidig. Kom hem vid 02-tiden med rejält ont i fötterna.. Men sånt får man ta när man är tjej och ska ha högklackat!


jag&lillan
Jag&lillan :)   - mer kommer på facebook!



Söndagen spenderades på Bänkåsviken med sötLisa! Mycket mysigt där i solen =) När jag kom hem upptäckte jag att min rygg och benen var knallröda.. Jag lyckades igen!


Idag har jag jobbat. Fick veta lite hur det kommer se ut framöver i sommar och så. Låter finfint! Blev väldigt trött i huvudet efter 2½ timme i kassan, men så kan det gå när det är mycket folk. Gick rätt så bra ändå!

RSS 2.0