Livet vandrar vidare

Nu har jag varit fruktansvärt dålig på allt som heter blogg att göra. Men för er trogna som fortsätter kika in här så kommer nu en liten uppdatering!


En hel del har hänt i mitt liv på sistone. Jag har flyttat hemifrån - ett ganska stort steg in i vuxenvärlden. Och jag trivs med det, även om jag fortfande tycker om mina föräldrar väldans mycket! Det får inte glömmas. Så nu bor jag i en lägenhet med min lilla vän Lisa sedan ungefär 1½ månad, och vi har redan hunnit haft en massa kul! Kommit i rätt bra ordning även om det är en del kvar att ställa iordning. Vi tar det som det kommer och pysslar på när det passar!


Jag fortsätter på jobbet, och får vara kvar åtminstone till nästa sommar. Känns superbra! Sen får vi se vad livet erbjuder - och vad man besämmer sig för att göra.


Efter att ha jobbat heltid eller över i sommar hade jag en liten semester i Göteborg med mamma nu i veckan måndag - torsdag. En riktigt mysresa med en hel del shopping, mycket god mat & dryck & promenader. Jag tackar min kära mor så mycket! O Göteborg är verkligen en härlig stad måste jag tillägga.



Annars fortsätter jag leva livet med vad allt det innebär - och jag har roligt! Det är faktiskt det viktigaste :)

RSS 2.0