Uprising

Ja, om man säger såhär. Allt blir inte riktigt som man tänkt eller förväntat sig, men varför ska det egentligen bli det? Vore ju inte alls lika kul. Bättre att ta dagarna som dom kommer och se vad som händer, ungefär så jag lever mitt liv nu :)


Igår var tandläkarbesök nr 2. Gick väl relativt bra, även om jag verkligen inte alls gillar tandis. Tandköttet ser bättre ut, det är dock borta och växer inte tillbaka. Intressant. 7 december blir det operation, bra att få det gjort men vet inte riktigt om jag ser fram emot det..

Efteråt åkte jag till gymmet. Var där i två timmar och det kändes riktigt skönt. Mest träningsvärk i ryggen idag, kanske blev lite hårt för den.. Annars känner jag faktiskt inget. Var sjukt hungrig då jag kom hem, hade redan känt av lite precis i början av träningspasset så tacotårtan till lunch satt minst sagt fint! Och jag i trafiken när jag är hungrig passar inte riktigt ihop, bara så ni vet. Inte att leka med när jag är hungrig!

På eftermiddagen var jag och bror till Birsta en snabbis, gjorde tillsammans av med över 900:- på 14 minuter! Ganska bra jobbat tycker jag. Han inhandlade kläder och jag hittade en julklapp till lilla pappsen! Var på Brandworld förövrigt, nyöppnat och riktigt fint. Sen hämtade vi bilen hans ute i Njurunda som varit på riktning.


Idag blev det en rejäl sovmorgon, klev upp halv 12. Laddar inför helgen då det inte alls blir något av den varan. Innan jobbet idag städade jag lite & vek tvätten. Fixade även lite med en av mammas julklappar. Imorgon väntar jobb 12-19, lördag 08.00-18.15 och söndag 09.30-18.15. Blir spännande, lovar att julruscherna börjat komma..

Chocolate House

Dags för åter ett inlägg, tiden springer ju iväg :-)


I söndags var det myskväll med Liisa! Tacos till middag med tjejen och hennes gulliga pappa, myycket gott. Det blev prat, reseplanering och glass med hemmagjord chokladsås! Mumsmums. Vill åka nuuuuu.


Igår tränade jag på morgonen; lite segt i början men flöt ändå på bra. Resultat: lite träningsvärk idag. Därefter jobb och senare på kvällen lite julklappsinslagning.

Även fast Mattias väckte mig imorse så blev det en sovmorgon - jag blev sur och somnade om. Ogillar att bli väckt. Halv elva klev jag upp, åt frukost och grejade på lite. Mötte upp Julia på stan vid halv 2 då vi gick och fikade på chokladcaféet Chocolate House. Satt där pratandes några timmar, sen besökte vi några butiker innan vi skildes åt. Mycket trevlig dag! Kan knappt förstå det själv, men jag är snart klar med alla julklappar! Har nog aldrig varit ute i såhär god tid förut.

Den lilla svarta

Känner mig inte sådär jättemotiverad till att skriva just nu, så det får bli en kort sammanfattning!


Igår besöktes birsta med mamma och efter ett tag dök även Carro upp. Fikade, inhandlade lite julklappar och "den lilla svarta" köptes. Mysigt&trevligt! På kvällen sågs bion 2012 med Linnea, mycket bra! Att rekommendera. Mycket bra födelsedagspresent dessutom, Taack :-)

Dagen har spenderats på stan med mamma. Lite mer julklapps inköp och en fika på Signes café, caffe latte & kladdkaka, Muums. Snart köpt hälften av julklapparna, känns bra. Ogillar den där stressen som annars uppkommer när man har hur mycket som helst kvar.

Nu är småttingarna här, vilket innebär massa mys, kram och puss! Börjar bli hungrig och det doftar gott ifrån köket.. porterstek tror jag det blir. Ikväll är det utgång med Carro som gäller, och "de små svarta" åker minsann på. Nu hoppas vi på en bra kväll, vilket jag tror det absolut blir! Have a great night my friends.

Cadillac

Jag måste säga det åter igen - Lily Allen! Alltså bruden är ju bara så skön.


Sagt och gjort i förra inlägget - jag tränade hårt i fredags. Blev sådär lagomt illamående innan passet var slut. Det är väl ungefär så det ska vara? Tränade idag med - överkropp. Nu ikväll har det varit lite jobbigt för armen att hålla i data-musen. Det är väl också rätt lagom hård träning?

Helgen
som gått var en jobbhelg. Nu börjar julhandeln sina tidiga tecken, nästa helg jag jobbar lär det komma på riktigt.

I fredags hade jag en myspys kväll hemma hos Lisa med Idol-tittning, film, godis & prat. Det behövde jag verkligen, hon är så bra den där tjejen. Ni skulle bara veta!

Direkt efter jobbet i lördags åkte jag till Carro, där jag snabbt bytte om och vi åt middag. Skulle skjutsa ett brudpar från Svartviks herrgård till Gångviken vid halv 7. Istället brummade vi in på gården med Cadillacen en halvtimme senare, men det verkade inte göra så mycket som tur var! Kan ju låta hemskt av oss, men allt var inte sådär jättestrukturerat så vi hade tur :-) Sen blev vi chaufförer hela kvällen och inpå natten innan vi slutligen fick krypa ner i sängen då båda skulle jobba dagen efter. Men trevligt var det, och mycket mysigt! Åka Cadillac med musik som hör till, längtade till sommaren där ett tag..


What if

Heey, we're living. Sitter och doftar på ljus med smak av hubbah bubbah. Gillade personligen aldrig själva bubbelgummet men lukten funkar utmärkt. Samtidigt ljuder Creed ur högtalarna, at the moment - What if. Ja, och det kan man ju fråga sig.


Mörkret tär lite på mig, åtminstone mera trött nu. Och jag tackar Gud, (nåja nästan) för mina arbetstider. Förstår inte hur jag orkade förut då skolan pågick, att ofta kliva upp 06.30. Men det var väl så, att man inte visste om något annat. Då man inte fick välja själv. Mina kollegor är också duktiga, många som börjar 06 på morgonen och istället slutar tidigare. Men jag jobbar så mycket hellre senare och får börja senare.. Ojaa.

Idag
var jobbet 15-19. Innan dess passade jag på att städa mitt rum, dammtorka och torrmoppa! Imorgon är det samma tid så då funderar jag på träning på morgonen. Mmm, skulle kunna vara bra. Jag skulle vilja träna skiten ur mig rent ut sagt.. Tills jag verkligen inte orkar springa eller ta i mer. Ja, det satsar vi på. Next - uppdatera mp3:n!

Believe me or not

Amanda Jenssen och Colbie Caillat är braiga.


Tro det eller ej - believe me or not, men jag hade nästan lust med en utgång ikväll. Bara nån öl eller nåt glas vin, hade varit mysigt! Istället blev det träning för mig & Carro, var rätt skönt det också! Möjligen nyttigare och bättre för hälsan om inte annat? ;-)

Då hon kom till mig i eftermiddags åkte vi nästan på en gång och besiktade en bil åt bror, bara för att vara lite snälla sådär då han hade en hel del att stå i. Gick förvånansvärt smidigt och snabbt, vilket gav bror en överraskad min då vi kom in i garaget efteråt. Lite kul! Kaffedrickning, prat och allmänt mys - en bra dag & kväll!


Min externa hårddisk har anlänt, för ett x antal dagar sedan. Nu är mycket räddat från en eventuell krasch - bilder, musik & skolarbeten. För tillfället laddas program över. Ja, det känns bra.

Tågbiljetterna är härmed incheckade och kan därmed ej avbokas och inte heller ombokas. Ojoj, jag skulle kunna åka redan idag.



carro & jag
Bjuder på en bild från helgen :-)

That's how life goes

Vissa dagar är bättre än andra. Vissa personer är bättre än andra. Vissa händelser är bättre än andra. Vissa känslor är bättre än andra. But hey, that's how life goes.


En del saker kan inte kläs i ord, och en del bör helt enkelt inte sägas. Kan i alla fall meddela att Creed - With arms wide open är typ hur bra som helst. I bilen påväg hem från jobbet, nu såhär en måndagskväll, ja - anytime.


Helgen, ja helgen. Fest hos kära bror i lördags, slutade som en tidig kväll och en söndag med kraftig huvudvärk. Men det var ju kul så länge det varade! Tur jag jobbar nästa helg, need som rest ;-)



Och bara för att. 60 dagar kvar. Mindre än 9 veckor. Och min Lisa, hon är helt enkelt bäst. Det betvivlar jag inte en sekund.

Like 'em

Guld dunkar (låter) ur högtalarna i vardagsrummet. Som tur är har dansbandslåtarna gått och lagt sig, men jag vet inte om nuvarande tryckarlåtarna är så himla mycket bättre. Jag mumsar på godis, (observera: torsdag), och snart blir det kaffe&kaka. Å andra sidan börjar ju min helg nu, så det är faktiskt lite tillåtet ;-)


Jobbet tis&ons var riktigt lugnt, varken mycket folk eller frågor. Idag var det betydligt mer & högre tempo, även mer frågor men hann med mig bra ändå! Utan frågor skulle det ju liksom inte vara nån butik :-) Väntar bara på julen, då det är ruscher konstant. Men det har sin charm det också, och tiden går fort!

Måste få säga att mina kollegor är riktigt bra. Det är roligt att komma till jobbet och få positiva kommentarer! En liten fin lapp hängde på mitt skåp med uppmuntrande ord. Då blir det en bra dag!


En lite.. en tisdag

Sådäärja! Känner mig faktiskt lite småduktig & nyttig. Nu tänkte jag inte på nyttig gällande vad man äter utan vad man gör och hur man resonerar.

Även fast jag spenderat pengar så gjorde jag det på ett bra sätt - kanske rent av en investering. Beställde nyss en extern hårddisk på 1 TB från DustinHome. Det är verkligen något jag behöver, för skulle min dator få för sig att krascha skulle jag inte ha någonting överhuvudtaget kvar. Och det skulle kännas mindre bra. Så nu hoppas vi att min kära dator fortsätter att fungera utmärkt tills hårddisken kommer och vi därmed kan säkra mina värdefulla bilder och annat. Dessutom var priset riktigt bra - 799:- (858 totalt med frakt). Jämför Clas Ohlson, extern hårddisk 500 GB för nästan 1300:-. 1 TB är alltså dubbelt så mycket!


Utöver detta så har jag lyckats få mitt USB minne att fungera! Vet inte vad jag gjorde för fel sist, men nu funkar det och glad är jag!

Gymmet besöktes av mig&Lisa imorse - och skönt var det! Kroppen ville mer idag än i söndags, då var den bara seg & trött. Hittat en grym magövning som är sjukt jobbigt, men har sannerligen effekt.


66 dagar kvar, 66(!) . . . Kan ni tänka er!

En djungel

I dessa tider sitter jag inte alltför ofta vid datorn, så när det väl blir en sån där dator-kväll kan det till och med bli två inlägg!


Sitter och kikar på mobiltelefoner, än så länge bara hunnit igenom en del på Elgigantens sida. Redan kan jag konstatera att det finns en uppsjö. Nej men jag menar, varför ska det någonsin vara lätt att välja? Måste rådfråga mina privata experter.. Skulle liksom vara bra att ha en ordentligt fungerande telefon när man åker iväg länge, en trygghet sådär. Tanken är att önska sig en i julklapp, har dock kommit fram till att det är ganska mycket jag vill ha just i julklapp.. Annars får jag nog ta mig i kragen och köpa en själv!

Någon därute som är supernöjd med sin mobil?
Skriv gärna en rad om vilken du har och lite kort varför just den är perfekt för dig! :-)

Pest och mys

Jag Ogillar verkligen tandläkaren, usch och fy. Först när man sitter som på nålar i väntrummet vetandes att allldeles snart kommer någon att ropa upp mitt namn, och man måste förflytta rumpan från den trygga platsen till en mycket läskigare plats i självaste Stolen. Nervositeten stiger och hjärtat börjar slå onormalt fort när dom plockar iordning alla verktyg dom ska använda i ens mun. Gräva, skrapa, trycka, rycka och slita. Kan någon verkligen tycka om ett tandläkarbesök?


Iallafall, jag var till tandläkaren idag - helt frivilligt! Fast det beror ju i och för sig på hur man ser på saken. Fått mycket problem med mitt tandkött, då det blivit ett hål rakt in till tandhalsen. Nej, inte särskilt skönt. . . Nu är jag försökskanin så vi provar oss fram. Har fått bakteriedödande medel och flour att smörja med, så ska jag dit igen om ca 3 veckor. Igen. Sen kanske det även blir ett till(!) besök - operation.. Låter det inte underbart?


En hel del öm i tänderna åkte jag hem, och träffade småtjejorna! Åh, faster hade riktigt saknat dom. Dom åt kaka, glass, välling & drack saft. Medan Gry sov badade jag&Nova. Myspyys!


Haha, jag måste bara lägga upp ett par bilder på busfröna!


 

Gry       Bus på hög nivå
Så klockren!                     Busigaste!


RSS 2.0