Puss på er

Hallå mina vänner!


Det blev åter en himlarns bra helg. I fredags utgång med Lisa, Elin & hennes pojke Ted. Började rätt sent, och det blev en rätt sen kväll! Eller kanke tidig morgon, beror på hur man ser på saken.. Roligt hade vi i vilket fall!

Lördagen blev en riktig bakisdag, seg hela dagen plus det härligt regniga vädret. Storebror Rickard kom och åt middag med oss :) Annars blev det inte mycket vettigt gjort alls! Idag kom Lisa hit och sällskapade mig över dagen, alltid lika trevligt! Vi har alltid något litet hyss för oss vi, mihi. Du är bäst, bara så du vet.


Nu ska jag leta reda på lite musik till mp3n var det tänkt..

Tididididi-didididi

Ojojoj, livet rullar på :)


Kan säga att min helg var mycket bra! Började smått i torsdags med en heldag med mamma. Var till Birsta en stund & sen på Norra Berget och kikade & fikade. Mysigt! Sen har jag varit med bästaste Lisa - en utgång som som vanligt blev en mycket bra kväll! Lördagskvällen innehöll mysande med Linnea, såg Twilight filmerna 1 & 2. Dom är härliga. I söndags blev det allt en springtur, om än en lugn sådan. På kvällen var jag till Elin! Daimglass & hallon i ett växthus - helt perfekt.

Sen är det jobb för fulla muggar. Hinner inte riktigt träna så mycket som jag skulle vilja, jobbtider 10-19 är inte helt optimala i det avseendet. + sommarschemat på gymmet... Men när det går passar jag på!


Kom precis att tänka på karln som cyklade runt i Laos, Luang Prabang, och sålde glass. Rubriken är melodin han spelade - några gånger om fick jag & Lisa den på våra hjärnor! Och det var allt en härlig plats - Luang Prabang.


Luang Prabang, Lovely

RSS 2.0