Inte helt okej

Facebook


"Nedladdningen ska starta automatiskt om ett par sekunder. Om den inte gör det kan du click here". Vore det inte bättre att hålla sig till ett språk, svenska ELLER engelska?



Sen blir man väldigt glad så man bara sitter och ler när en sötnos skrivit så otroligt söta kommentarer! Saknar dig verkligen min vän. Caroline.


Perfekt bakisdag

En rolig, effektiv och avslappnande helg! Så kan man nog sammanfatta det.


Igår städade jag ur bilen: dammsög, dammade och sådär. Välbehövligt och bra blev det! Bytte alla sängkläder & dammade av lite snabbt. Och i det fina vädret som var kunde man ju inte undgå en springtur! Joggade mestadels lugnt, i intervaller höjde jag tempot och i en del uppförsbackar blev det rejäla tempohöjningar. Ja, sen blev jag slut också :-) Men det är skönt, behöver köra slut på kroppen ibland. Till kvällen blev det en utgång med käraste Lisa, och det kan inte bli annat än bra. Riktigt rolig kväll!

En perfekt bakis dag som började med lite huvudvärk och handling med mammsen. Sen tog jag och pappa en lång mc-tur runt Marmen och därefter Alnön runt. Funderade på om jag skulle ta en huvudvärkstablett innan vi gav oss iväg, men jag tänkte - nej, det går nog bra ändå. Trots att hjälmen sitter tajt, och man måste spänna sig för vinden i de högre hastigheterna försvann huvudvärken, poff! Det är nåt magiskt med motorcykelåkning. Härligt, fridfullt, avslappnande och riktigt roligt. Man upptäcker omgivningen på ett helt annat sätt från sitsen än från stolen i bilen. En helt annan känsla.. Och farten blir roligare. Ja, motorcykel ska jag ha någongång - frågan är bara när. Sen hade vi en glasspaus också, Twister var längesedan!

Ikväll har mormor & Rickard varit här på middag och sådär. Mysipys! Så bestämde jag & Rickard matdejt även imorgon då jag åker till honom direkt efter jobbet för libabröds-pizza :-) Namnam!

This is my life

Man ska ju vara positiv - och positiv är jag. Enda grejen är att jag inte känner något sug för bloggandet för tillfället, vilket uppenbarligen är negativt.


Förra helgen var i alla fall riktigt rolig. Fredag - utgång med Lisa. Lördag - bowling, middag & utgång med jobbet. Söndag - jobb. Också fick jag ju gosa på mina älsklingar, så mysigt såå! Och i veckan fikade jag med Julia & Maria, väldigt trevligt!

Jobbar omvartannat, denna vecka fyra dagar och de nästkommande två veckorna blir det sex dagar/v. Ledig i helgen så vi får se vad som blir! Förhoppningsvis umgås med min Liisa imorgonkväll.

Funderar en del på framtiden också. Finns så mycket man vill göra så det är inte lätt att välja :-) Men det ska man ju inte se som något negativt, utan enbart från den ljusa sidan. Vi har ju faktiskt oändliga möjligheter här - det är det långt ifrån alla som har.


Tänker på mina goproppar, Elin & Carro!



Hoppas ni har det bra mina vänner, vi hörs.

Lillmammsen

Nu gick tiden sådär fort igen!


De senaste dagarna har varit väldigt bra. Kan börja med sista april som blev lyckad och det kan jag till stor del tacka lilla Lisa för.

Lördagen blev en lugn dag & kväll. Var en sväng till Birsta med Linnea & under söndagen besöktes staden. Då hälsade även jag & Rickard på mormor och det tränades på gymmet på kvällen.

Upptäckte Solsidan i lördags där i soffan, gillar'e!

Och igår fyllde min käraste mamma år! Grattis till henne :-) Åt en riktigt mumsig middag när jag slutat jobbet, och myste sedan bara på.


Idag har varit en liten slappdag. Tagit mig en promenad annars bara tagit det lugnt. Bär av till gymmet lite senare!


Take care.

RSS 2.0