Wonderful day

Den lediga dagen blev mycket bra. Först av allt blev det en promenad, sedan satt den stora frukosten riktigt fint. Ringde bror, hämtade honom och vi var till Ikea en snabbis och kikade.

Lite senare åkte jag & Linnea ut till ön, Bänkåsviken närmare bestämt, då jag tagit med lite fika smaska på. Låg också bara i solen och hade det varmt och sköönt. Mys! Bilder kan komma imorgon :)



Klockan 18 hade pappa bokat bord på O'learys i stan så då blev det gomiddag, chicken Alfredo för min del. Pasta i en krämig sås, svartsotad kyckling och vitlöksbröd. Muuuums.

Drack kaffe när vi kom hem, sen blev jag rastlös igen.. Förstår inte vad det är! Då tog jag mig en till promenad, till skogen där jag plockade hallon & smultron. Det är då något speciellt med sommaren och dessa färska bär.

Sammanfattningsvis: en helmysig dag.

Auktioner nattetid

Vad gör man då man inte kan sova och klockan är sådär ett - halv två på natten? Jo man hämtar datorn och klickar sig in på tradera såklart! Trodde ni något annat? Här kör vi inte med sömntabletter inte.

Ett gott skratt kan även fås då man ser en auktion med bomull för 5:-. Frakten gick på 6:- tror jag det var. Fanns även en liten svart kam och hårsnoddar för liknande priser...

... men nej, tyvärr.. ni hinner inte buda på det för nu har auktionerna redan gått ut. Attans!



Såna här nätter är jag extra glad att mitt jobb inte börjar tidigt! Då skulle jag väl bara ligga och tänka på att "nu måste jag somna.." och så skulle det bli ännu värre. Nu börjar ögonen faktiskt bli trötta så jag ska nog göra ett nytt försök. Goodnight.

Day and night

Två dagar, som natt och dag. Väldigt lugnt på jobbet idag mot för igår. Nu återstår en jobbdag, därefter one day off.


Upptäckte att jag fått min skinnjacka när jag kom hem! Perfekt sitter den :) Från Vila, mörkbrun, strl xs. Bild kommer så snart som möjligt!

Igår träffade jag Sebbe på jobbet, idag var Jonas där. En annan fördel med jobbet, stöter nästan på någon varenda dag! Roligt att ses en snabbis =)



Nu börjar jag sakna mina små älsklingar, Nooisen o Gryyisen. Faster vill gosas med er!


Lätt som en fjäder

Ojoj, mer beröm - snart blir jag ju nästan generad :) Sötgosisar!



Och idag var det mycketmycketmycket folk på jobbet! Känner att man inte riktigt hinner göra allt man vill, men samtidigt är det kul med tempot. Det är inte direkt så man behöver fundera över vad man ska göra - isåfall av tillfällig förvirring =)

Min 'lilla' bror hade fått svinkoppor stackarn, besökte honom en sväng förut. Nej, jag blev inte smittad eftersom det överförs genom hudkontakt.. Måste vara svårt bara att inte kunna pussa & gosa på småttingarna! Vårdcentralen skulle iaf besökas imorgon, klokt val där.


Tycker det är lite tomt på låttips här vava . . . . 
Kom igen nu =)



lätt som en fjäder  Även om du nu inte finns så kommer jag alltid att älska dig

Puss

Och idag får det allt också bli en liten update om min vardag


Jobb mellan 12 och 19. Var mycketmycket folk, men då går tiden snabbt! Det som förvånade mig mest var nog att även fast jag hade klockan ställd  på 09.15 imorse så fick jag väldigt bråttom innan jag skulle iväg till jobbet, vilket var strax efter halv 12..


Åt tacos då jag kom hem, verkligen muumsigt. Besökte affären en sväng och sen har jag duschat. Nu blir det nog bara lite slappt framför tv:n och sen sussa så gott.

Vill bara säga Puss! på mina vänner, bara för att ni är så otroligt bra.

        Puss!

Två vinster på en dag

Nu när man till och med fått lite beröm för sitt uppdaterande så ska jag försöka vara lite duktig och fortsätta också =)


Ledig dag idag, vilket ju var en himla tur eftersom jag inte alls mått bra. Massa ont i magen så det blev en mysdag för mig själv i soffan.

Sen var det skönt då det gick över och lite senare, sådär vid 16-tiden blev jag mer eller mindre överlycklig! Vann en auktion på Tradera (som Elin fått mig upptäcka), en skinnjacka! Spanat in den i flera dagar, och när det var ca ½ minut kvar slog jag till, precis så jag hann få sista budet. Såg att en tjej innan budat över tio gånger, misstänker att hon blev lite smått sur.. mohahaa..! :-) Jackan såg iaf himla fin ut så den ska anlända till veckan.


Har faktiskt inte tänkt på det förut innan jag var hos Elin och vi kikade runt där på sidan. Finns faktiskt riktigt fina så gott som nya saker & kläder där! En insats för både ekonomin och miljön, hur bra kan inte det vara?


Den andra vinsten idag, eller snarare ikväll var ju att jag fick träffa min Liisa! Mums på den goflickan :) Prat, planer, fika = myys!




,

LÅTTIPS EFTERLYSES
I desperat behov (nästan..) Av lite ny musik, framför allt
till min kära iPod! Gärna lite olika, men helst bra rock
eller bra & lugn hårdrock. Det är härligt att lyssna på
men är inte så hemma på området. Annars tänkvärda
låtar.

.. så väldigt TACKSAM för tips! =)


Då lovar jag även att byta spellista här på bloggen . . . .

Saturday

Idag var det jobb och därmed full fart igen. Ett fyratimmars pass och det var riktigt skönt faktiskt, kom dit sist och gick först :-) maha.

När jag kom hem var Vikkan redan här med lillasyster Alma som hon var barnvakt åt. Himla söt lilltjejen! Var på dagis där hon gungade, sen hemma här en stund innan de skulle åka vidare och jag skulle ner på affären. Nu letar jag lite musik som jag tänker lägga in på min iPod, och när det är klart ska jag nog ta mig en promenad.


Nu kikar ju till och med solen fram =)

A great day

Goood kväll :)  Tänkte bara säga att jag är på bra humör, för idag har varit en bra dag! Nu ikväll var Elin här och hon kan verkligen få mig glad. Dessutom var det himla mysigt!


Men jag ska börja från början. Dagen startade faktiskt redan vid 09 (observera ledig dag) då klockan var ställd. Självklart var jag minst lika seg som vanligt så jag hämtade Linnea runt 12.15 har jag för mig. Då brummade vi ut till Birsta för att kika runt på rean! Har inte shoppat på väldigt länge känns det som så man måste ju passa på. Hittade en del fina grejer till riktigt bra pris! Kanske riktiga fynd ;-) Dessutom åt vi god lunch: sallad! :) Min bestod av sallad såklart, gurka, tomat, annanas, kyckling, majs, räkor, feta ost och mango dressing. Myycket gott och myyycket mättande.

Helt enkelt en väldigt trevligt, mysig & rolig dag med min älskade bästaste barndomsvän!


väska       mysbyxa  3/4 mysbyxa, 70:-
En väska, ca 100:-
                Mysbyxor kan man bara inte ha för många av :)


,          bh
Haremsbyxa, 99:-         Bh, ca 100:-
Linne 70:-                       
Halsband 30:-
                 Utöver detta två par trosor och två par tights,
                                           ett par glansiga vita och ett par beiga. 49:-/st.



Mamma & jag har ju namnsdag idag så jag ska väl säga grattis till oss också =) Men mest till henne!


brownies


Bakade brownies igår som vi åt till efterrätt, riktigt riktigt mumsigt!


På kvällskvisten kom söteliin hit och myste med mig. Blev mest fika och prat, vi är ganska bra på det där med våra samtal ;) Jag tycker allt om henne mycket! Gotjejen.


Har även agerat lite privatchaffis ikväll, först åt min kära mormor som var här på besök och sen två gånger till min ena kära bror. Imorgon är det jobb så jag borde allt krypa ner i sängen strax. God natt gott folk!


Destiny: life

Jag börjar mer och mer tro på ödet. Att det inre och det yttre tillsammans styr och att ens egna handlingar även skapar sitt eget öde. Jag börjar tro att det finns någon mening med allt som sker, oavsett om det för stunden är positivt eller negativt. Det negativa kan kanske vändas till något bra längre fram i tiden: man lär sig själv eller andra något, oförutsedda saker kan hända som inte skulle ha skett om det första negativa inte hände.


destiny



Ikväll har jag umgåtts med min kära vän Linnea. Den innehöll prat, film, musik och massa myspys :) Imorgon ska vi ut till Birsta, så det är nog bäst att krypa till sängs snart. Nyss ätit kvällsfika så nu kan jag nog somna gott till regnet utanför. Det är faktiskt ganska mysigt sånt här väder ibland också. Goodnight.


Småttingarna

Igårkväll när jag kom hem från jobbet var småttingarna här! Dom skulle även sova över - gissa om faster blev glad :) Hinner ju knappt träffa dom nu heller när jag jobbar så mycket så det var verkligen mysigt.


Nova                    Gry

Bada skulle det göras innan sovdags :)
Gosnosar!


                    
Noisen
Och en mysnova innan hon skulle sova.



Idag var det också jobb, men bara ett fyratimmars pass 11-15 så det var skönt. Hämtade bror lite före 17 som skulle låna min bil och sen har vi ätit, schnitzel, ris & sallad. Mums!

Mc

För guds skull, jag har faktiskt gjort något mer! I tisdags var jag och Linnea på bio där vi såg The Proposal. Riktigt bra film faktiskt, sevärd :) Och med mysigt sällskap!


Rickard, mamma, pappa     blåklocka     mc


Igår på min lediga dag hade vi planerat in en mc-tur, jag, mamma, pappa och Rickard. Hade med oss god lunch och lite senare köptes glass. Kom in i världens oväder, med spöregn och hagel. Gjorde lite småont..

En dröm jag haft rätt länge har just varit att få åka en sporthoj, men nu såhär i efterhand tänker jag aldrig avundas den som åker med en sån. Fyfaasen vad ont man fick av den sitsen, uscha! Mysig dag men det var inte så kul att ha sådär ont - jag lovar, jag överdriver inte. Idag gör det ont att både sitta och gå. Nej, ska jag åka den typen av mc nån fler gång blir det jag själv som kör.


Var i alla fall väldigt skönt med en ledig dag, men nu kör vi jobb lör-tis och även idag. Imorse vad jag till banken, personlig rådgivning. Öppnade ett nytt konto för sparande, blir nog fint! Nej, nu blir det allt sängen för mig så tröttis som jag är, sov så gott.

Jobb och lite till

Heey, livet går vidare. Life goes on.


Nu är det mycket jobb så därav kanske en aning lite bloggaktivitet. Jobbat sön-ons, nu äntligen ledig torsdag! Sen är det även jobb fre-tis. Pengar blir det :)


Meen jag har faktiskt gjort nånting annat än att bara jobba...

hjärtegullen
I början av månaden när mamma&pappa var bortresta var jag barnvakt till småttingarna. Dom sov här med mig och vi bara myste :) Det kanske syns? Mysekuddarna!


mat Godmaten! (Lax, bulgur, sallad & creme fraiche med kryddor)


alnö



Och för några dagar sedan, lördag har jag för mig, var  
jag på Alnö och fiskade med Vikkan & några fler. Var riktigt trevligt =)

Life on the edge

Det känns som det enda rätta
Men på något vis är det ändå fel
Här finns nog inget rätt eller fel
Bara blandade känslor i en berg-
ochdalbana som säger mig olika

Vädret på sistone kan beskriva mig
och humöret ganska så väl
Väldigt varierande, men mestadels grått
Även om det ibland spruckit upp och
man fått sett lite ljus så har den grå
fasaden funnits kvar om än i olika nyanser

Jag tror jag är säker på mitt val, men
ändå osäker på om det är det rätta
Hur jag än gör blir det på något sätt fel
Frågan är bara vilket val som är minst
negativt
                                                                                     taughts and feelings

Life

Ja, vad ska man säga? Utan alla personer som finns där skulle allt vara så mycket jobbigare. Måste få säga att min älskade Lisa är så himla bra, hon är verkligen underbar den flickan. Elin skulle då aldrig gå att ersätta med någon annan; som du kan förstå, lyssna & framförallt pigga upp mig är ovärderligt. Aldrig att vi skulle tappa kontakten för att du kommer flytta, det vägrar jag! Och min familj - kan inte uttrycka det på något annat sätt än att jag inte skulle klara mig utan dom. Ingen av dom. Och sen finns det många fler som betyder otroligt mycket för mig, alla på sitt eget alldeles perfekta sätt.

RSS 2.0