Mot Turkiet!

Ja, då ska vi see. Besiktade bilen igårmorse vilket gick finfint, godkänd! Goodie. Hälsade på mamma en stund på jobbet, var till Kulturmagasinet och Biblioteket i Skönsberg där jag fann Män som hatar kvinnor. Därefter jobb 12-19.15. Carro var hit en liten sväng på kvällen, lite prat & hon hämtade sin kamera.


Imorse var det personalmöte. Därefter gick jag runt i Birsta och shoppade en del. När jag kom hem åt jag lite, fortsatte att packa, och klippte av ett par jeans så det blev ett par längre shorts som jag tar med.


tröjor        tunikalinne        tröja
2 träningströjor & 1       1 tunika, 1 linne        Vit kofta, även den
träningslinne från          från Gina.                från Gina.
Intersport.


Allt åker med på resan utom de två träningströjorna. Träningslinnet följer med, finns ju gym på hotellet! Nu är småttingarna & Mattias här så ska passa på att mysa lite med dom innan vi åker mot Midlanda vid 18-tiden. Kommer fram till Turkiet någongång inatt. Ha det så bra här hemma, för det ska jag minsann ha! Hörs igen om en vecka! See you later guys.

New week - new things to discover

Sådärja, ny vecka - nya tag!

Jobbhelgen har gått fint. Hyffsat mycket folk och alldeles lagomt tempo. På lördagskvällen umgicks jag med Lisa ute på ön, myyspys! Fika & Laos-planering (även om vi inte kom mycket längre så är det alltid endast roligt). Är ju världens bästa planer med världens bästa Lisa!

Efter jobbet igår åt mamma&jag middag här hemma med mormor, sen kom Lisa, så vi skjutsade hem lilla momma & åkte vidare till gymmet. Benen var (lite skumt nog) en del stumma, men kanske bero på att man går mycket även på dagarna. Körde iaf mage&rygg - mycket bra & duktiga tjejer!

After the gym bar det av hem för fika och mer titt på resa med sötLisa! Vi kan inte få nog :-) Det är ju så härligt att bara få kolla runt på allt, och tänk er då när vi väl är där!!




Såå till denna dag. Vad har hunnits med? Kl 10 var jag på Medicinska Kliniken för min andra Twinrix spruta. Gjorde faktiskt inte ont :-) Kom överens om att tredje sprutan blir då vi kommit hem, B-hepatit skyddet blir tydligen säkrare så. I trust the doctor.

Vidare har jag vikt tvätt, tvättat en maskin och lite för hand. Plockat ur & i diskmaskinen, hängt tvätt, dammat & städat mitt rum, lagat lunch (chickennuggets, ris, sallad & currysås - gottgott) och ätit, druckit kaffe med bror & färgat ögonfransarna.

Låg på sängen då de färgades och poff så sov jag! Vaknade och trodde jag sovit över (hade ställt väckarklockan för att hålla tiden). Så fick lite panik och sprang för att tvätta bort.. Efter en stund ringer väckarklockan! Typiskt.. vet inte om det blev för kort tid då resultatet inte blev riktigt som jag tänkt. Men får nog duga! Vill ju inte slita för mycket och färga om på en gång liksom.

Har laddat ner lite musik till min kära iPod som ska med på resan. Album från Colbie Caillait, Sara Bareilles & U2. Bra grejer! Nu ikväll blir det till att skriva packlista, såsom jag alltid gör när jag ska iväg någonstans. Men först ska jag gå upp på vinden och hämta resväskorna innan mörkret övertar staden & möjligen börja packa med. See you.


Hawaiisallad

Pratade med sötpötelin ikväll - saknar tjejen min! Hoppashoppas på att hon kommer hem åtminstone en sväng över jul. Då vet jag vem som kommer på besök i lilla Matfors :-)


Work today aswell, 12-19.15. Mycket folk, kupongerna gav verkligen resultat. Fick dock ont i huvudet, haft det flera gånger senaste veckan.. Förstår inte varför. Lite jobbigt, men överlever! Lär bli bra fart i helgen med & då går tiden fort.

Åt Hawaiisallad förut som mamma köpt med sig, otroligt mumsigt! Isbergssallad, gurka, tomater, ananas, majs, advokado, räkor & vitlökssås. Nu blir det mysa lite framför tv:n med mamms (pappa är på älgjakt så vi passar på ;-) Nä, nu ska vi inte vara elaka.. Men det är mysigt!


Och sicken träningsvärk jag haft idag! Främst i bröst & en del i armar. Känns ju iaf att man tränat!

Ut för att se världen

Tränade med Lisa & bror imorse. Förstnämnde hade glömt en hel del saker, men det ordnade vi ju! Mihi. Benen var lite tunga så vi körde mest överkropp; axlar, nacke, bröst, armar. Känns alltid skönt efteråt.

Åkte hem, fikade och kikade lite mer på Thailand - muuuums. 16 veckor imorgon!

Och 6 dagar till Turkiet.. :-)



Mellan 15-19 jobbade jag. Sen passade jag på att kika in en sväng på Birsta City. Köpte en sminkgrej på Kicks och provade träningslinnen på Intersport. Vet dock inte riktigt hur jag ska göra.. Vill helst vänta och se om det kommer in mer, eller kika någon annanstans också. Besökte även apoteket där jag köpte diverse saker.

Kom hem, åt, drack kaffe och gick ner på affären för att köpa mjölk & bananer som det var slut på. Måste ju ha mjölk till kaffet och bananer till gröten ;-)

Nu snart sängen & the book, g-night people.

Gymträning

Roligt det är med kommentarer! Blir så mycket mer inspirerande att skriva då. Fortsätt så hurrnini!

Otroligt skönt vad det iaf att träna, och förvånansvärt bra gick det. Svettigt, ansträngande men som sagt sköönt! Och jag fick ju vara med min Lisa, mihi.

Har ätit lite kvällsfika, och nu blir det sängen&boken. As usual :-) Mycket bra är den!

Ops

Min bil är tydligen lite trasig.. bromsat för mycket, ops ;-) Eller ja, det är väl slitage som blir trots allt. Jag & Mattias har varit ut till Birsta, Mekonomen & Biltema, och köpt delar som måste bytas. Behöver liksom göras ganska fort eftersom den ska in på besiktning alldeles snart. Under dagen fortsatte vi också med lite till städning i hans lägenhet. Soffan togs ut på gården för att piskas, rengjorde kylen, vardagsrummet städades.

Tog kontakt med vårt hemförsäkringsbolag ang. utökad reseförsäkring till Asienresan. Reseförsäkringen gäller i 45 dagar, och sen kunde man tydligen inte göra någon tilläggsförsäkring så man fick fler dagar. Lite dumt tycker jag.. Då skulle jag istället kontakta Europeiska reseförsäkringar där man skulle ange sitt telefonnummer, men de har inte ringt än. Imorgon kanske? Hoppas på det.

Frågan är ju då om man bara kan ta en försäkring där om man reser inom Europa, eller om det bara gäller europeiska medborgare men att de kan resa vartsomhelst i världen? Dagens fundering nr 1.  


Snart ska jag&Lisa iväg till gymmet :-) Ska bli riktigt skönt!

One day at the time

Jobb 12-19.15 idag. Var ganska lugnt, men kändes ändå lite tungt. Huvudet var inte riktigt som det skulle, kändes ungefär som efter Drakborgen igår efter allt ljud runtom. Fast ledig nu i två dagar, så ska inte klaga :-) Riktigt skönt.


Blir träning imorgonkväll med Lisa, återstår att se vad det blir under dagen. Tänkte ta och sova till jag vaknar av mig själv. Nu blir det läsa bok i sängen, nattinatt.

Grillning, fest & Drakborgen!

Godkväll gott folk. Då har det hunnit bli söndag vilket innebär att helgen snart är slut. Ska faktiskt bli skönt att jobba imorgon, sen är jag ju ledig tis&ons. Då ska jag iaf träna, bestämt.



En riktigt bra helg har det varit! I fredags efter personalmötet hjälpte jag bror att städa hans lägenhet där det renoverats, och jag lovar - det behövdes. Inte för att vi blev klar, inte på långa vägar.

På fredagkväll blev det grillning istället för kräftskiva med Carro och massa trevligt folk. Och fest då såklart :-) Mycket roligt! Gick till sängs sådär halv 6 på morgonkvisten.

Lördagskvällen tillbringade jag åter i lägenheten och då började det faktiskt bli lite ordning! Fortsatte med insidan garderoben, rengjorde dörrar & dörrlister medan Mattias tog barnens rum och lite till.

Småtjejorna sov här inatt och idag har vi varit ute på Drakborgen och lekt i flera timmar. Klättrade upp & ner i borgen med Nova, åkte rutschkana (stavning?), hoppade i en hoppborg, lekte med lego, osv. Väldigt roligt!



Gry     Gry     Nova
Kammas först..         ..toffs sen.                       Vi byggde högt torn!

Gryisen     Nova     Grytan
                                    B    U    S    F    R    Ö    N    A



Gry 
Klockren, Coca Cola i nappflaskan ;-)


Härlig helg, dock helt slut nu :-) Ska bli skönt att få krypa ner i sängen och läsa i boken. Är nog dags alldeles snart!

Helgen börjar nu

Skriva en rad kanske? Ja, något går väl alltid att få ner :-)

Sista jobbdagen för veckan (sköönt). Dagen gick otroligt fort måste jag säga! Förvånad faktiskt. Kanske för att det var mer att göra, mer folk och mycket mer fart än gårdagen. Men kul! Väldigt glad att jag har det här jobbet faktiskt. Jättehärligt att vara ledig ibland, men skulle nog bli tokig om jag inte hade något vettigt att göra på dagarna. Gillar tiden nu alltså, riktigt riktigt mycket.


Skickade iväg tröjkänningen med posten idag innan jobbet. Efteråt var jag med mamms på affärn och handlade. Sett på Lyxfällan & fikat.


Som sagt - ledig imorgon, men ska vara på jobbet kl 8. (Sådär minst 4 timmar tidigare än när jag brukar börja..) Anledning: personalmöte. Meen, då kommer jag upp i tid! Minst sagt. Sen åker jag direkt till Mattias lägenhet där vi ska städa tillsammans efter att han renoverat så att de kan flytta tillbaka snart. På kvällen är det planer för kräftskiva med Carro och lite mer folk, men inte besämt vad vi ska äta ännu! Om det blir kräftor eller något annat ;-) Intressant. Återkommer med resultat.


Nu är det  h e e e e l g   : - )


Cashewnötter

Jobbet gick finfint, lite folk och lugnt. Roligt att kunna hjälpa kunder lite mer i lugnare tempo än att stressa på. Hann göra butiken riktigt snygg faktiskt.

Har ätit middag, tagit mig en dusch, packat in tröjklänningen som ska skickas iväg med posten imorgon, tittat på Efterlyst med en kaffe, macka & cashewnötter.

Nu blir det till att borsta tänderna och krypa ner under täcket för att läsa i boken. Hittills är den riktigt bra, men många olika personer som har olika anknytning till varandra. Lite svårt att hålla koll på men man kommer nog in i den! Imorgon är det jobb som gäller, sen är jag ledig fre-sön. Låång helg :) Mums.

090909

Nu är ju ändå hösten här, ganska på riktigt tycker jag. Det är ju ändå hyffsat varmt fortfarande vilket inte är en nackdel. Hösten är en ganska mysig årstid trots allt och dagens datum är ju lite speciellt.


havregrynsgröt
Måste ge tips på en väldigt god&mättande frukost (som min äldsta bror bjöd mig på förra året om jag inte missminner mig). Det ni ser är banan, och under ytan gömmer sig havregrynsgröten. Som sagt mycket gott och man håller sig mätt länge.


Nu är det dags för mig att åka till jobbet. Have a nice day!

Sjöjungfrun

Blivit lite lat i mitt bloggskrivande, men så kan det vara! Lördagen var iaf mycket trevlig, väldigt god mat och roligt sällskap på kvällen. Söndagen innehöll jobb och till kvällen blev det mys framför en film.

Igår var en ledig dag, då jag & Lisa först åkte iväg till gymmet. Så skönt så! Sedan fikade vi och gick igenom landet Thailand. Platser, saker att göra, osv.. Muuuums. På fredag är det fyra månader! På kvällen åkte jag till storebror Tias och småflickorna. Åt mat, kikade på film, lekte och myste.

Började med en ny bok innan jag somnade, Sjöjungfrun av Camilla Läckberg. Hört att hon ska skriva bra böcker, blir spännande.


Men titta, jag kan använda kameran jag också..!
gry & jag Är man bebis får man ha handen var man vill.. anser Gry ;-)

Nova Och busnoisen, lite smutsig under fötterna kan tänkas? :-)




Idag stod jobb på schemat 12-19.15. Hann även träffa ovan nämnda mysproppar ett tag innan. Nu blir det alldeles strax duschen, sedan sängen för att fortsätta bokläsningen. 

Min auktion på Tradera gick ut kl 21.00 ikväll, och jag är riktigt nöjd faktiskt! 106:- blev det och sen tillkommer frakten som köparen också står för. Mycket bättre sätt tycker jag än att bara slänga det man inte använder ...

Like a star

Jobbet gick fint även idag, om än lite mer att göra! Nu väntar jobb hela helgen - imorgon 10-17.15. Halv sju ska jag äta middag med CarroSaigon, och sen en liten utgång. Ska bli treevligt!

Och nu slipper jag ju göra mina slingor själv, eller mamma rättare sagt. Dom ska allt få bli gjorda i Turkiet istället :)



Jag som lovade att byta musik i min spellista.. väldigt bra då att glömma Hur man Gör det. Såå, är det någon som vet och är villig att ge mig lite vägledning vore jag otroligt tacksam. Blinkblink ;-)

Another day

Hemkommen från jobbet för en stund sedan. Blev 12-19 idag, istället för 15-19. Bra med lite extra timmar! Otroligt lugnt i butiken, blev nästan lite långtråkigt där ett tag.. Tur man har bra kollegor :)


Har hunnit med att äta, och snart ska jag göra ett besök i duschen. Ikväll blir det nog bara lugnt, möjligtvis tv:n eller så. Skulle vilja besöka Kulturmagasinet för att låna lite böcker.. Kanske imorgon innan jobbet?

Lovely surprise

Side



Mamma ringde nyss och berättade att hon bokat resa! Wiiie! Om 3 veckor åker hon&jag till Side i Turkiet. Här ska vi bo, på Sunwing Resort & Spa Side Beach. 4 pooler, 2 km till stan, 250 m till stranden, restaurang, bar.. Otroligt härligt ska det bli! :)




Mattias väckte mig imorse, ungefär tjugo över nio. Tja, upp i tid kommer man iaf! Har tvättat bilen vilket tog ett bra tag.. Behövdes, men inte min favoritsyssla om man säger så. Garage-grejer är verkligen inte min sak har jag kommit fram till! Nu har jag duschat & fikat lite. Ska vandra ner till affären för att handla lite också. Återstår att se vad kvällen bjuder på!

Egen auktion

Godkväll mina vänner. Svimmade inte på spinningen, utan det gick riktigt bra. Var faktiskt väldigt skönt, vilket jag aldrig kunnat trott efter förra gången.. Så vem vet, kanske blir nån fler gång till och med?


Har alldeles nyss lagt ut ett objekt på auktion på Tradera. Det här ska bli spännande! Om ni vill så kan ni kika in: http://www.tradera.com/auktioner/fkm



Nu är jag väldigt trött, så ska krypa ner under täcket för att läsa en stund och sedan sova gott. Goodnight and sleep well.


Visum - Passfoto - Spinning

Klockan var ställd på 07.45 imorse. Jo, jag är ledig idag & imorgon. Hade tid hos frissan kl 09. Väldigt skönt att få bort det slitna och få till en frisyr! Dock så känns håret mycket mörkare nu då mycket av slingorna försvann.. Mamma har lovat fixa mera :)



Lisa kom hit, så kollade vi åter runt på internet om visum - mycket klokare blir man ju faktiskt inte. Fast det löser sig nog ändå tror jag! Är ju lite luddigt, såsom att: Behöver man visum? Svar: Både ja och nej. Har ni returbiljett får ni stanna i landet upptill 15 dagar. Kommer ni över gränsen landvägen kan det vara bra att skaffa visum i förväg. Skulle ni stanna längre än 15 dagar riskerar ni fängelse. Tja, inte riktigt så men iaf nästan! Inte helt lätt inte.

Vi åkte till Cupolen i Birsta där vi knäppte passfoton, vilket vi behöver till visum oavsett om vi skaffar det här hemma eller då vi är där. Fick även fyra foton var på oss båda tillsammans, lite gulligt sådär! Besökte sen Polisen i stan där Lisa hämtade ut sitt pass.



En till dag då vi fick en del uträttat, mycket duktiga & effektiva flickor! Om bara en liten stund ska jag bege mig mot Friskis där jag ska möta mamma för att svettas på ett spinningpass tillsammans.. Hoppas på att inte svimma bara, förra gången (läs: första) var det inte långt ifrån.


RSS 2.0