Malaysia sprutor

Nu är blåmärket på rumpan nästan borta, vilket jag fick efter sprutorna i Malaysia. Och brännmärkena på armen efter denna manet syns nu bara om man anstränger sig för att se. Fy i helsike så ont det gjorde, men man överlevde ju :-)

Längre jobbdag än väntat, nämligen 10-19.30. Sen har jag bara ätit och hunnit med en dusch, och nu försvinner jag till soffan för att kika på kvartersdoktorn. Kanske dit man ska flytta  och gå hos honom när man blir gammal... Och ett äpple kanske slinker ner!


Godkväll gott folk.

Ja-a det ska vi!

Nämen, där ser man på! Lisisen hade precis tränat klart när jag skulle börja. Så tokigt det kan gå! Blev en liten pratstund innan jag smet iväg ner till gymmet. Så ska vi ses snart också, ja-a det ska vi!

I alla fall, åter till träningen. Blev bara en timme idag med löpning som uppvärmning, och sedan överkropp. Hann dock inte med bröst utan körde mage istället så får komplettera med det nästa pass. Flöt på riktigt fint, lekte med vikterna inne hos de stora grabbarna ;-)

Gjorde korvstroganoff till middag - och pappa blev till en början lite purken.. Han som var inställd på vanlig korv med spaghetti idag! Tji fick han, det var faktiskt vääldigt längesen jag åt korvstroganoff! Minst fyra månader sen...


Godnatt mina vänner, nu blir det lite bokläsning sen sova!

Sunny Sunday

Good afternoon.


Dagen började med en långsovning,
klev upp strax efter 12! Så länge har jag inte sovit på - jag vet inte hur länge. Men det var skönt & välbehövligt då det blev en sen kväll hos Linnea igår + en huvudvärk som fortfarande sitter kvar lite. Går nog över snart!

Iallafall, en myspysig kväll med min kära Linnea igår :-) Först åkte vi till stan för att hyra film - Benjamin Button hann vi med att se och riktigt bra var den! Fin film. Vi lagade en köttfärspaj som blev riktigt god & som sågs framför sista Millenium filmen. Lördagkväll till ära fanns även godis & popcorn vid vår sida. Tack snygging för en riktigt mysig kväll!

Idag var(är) jag stand by på jobbet vilket innebär att de skulle ringa om det behövdes mer personal. Det har dom inte gjort ännu så skulle inte tro det blir något då vi stänger om mindre än tre timmar. Istället  sitter jag och väntar på att Julias föräldrar ska komma tillbaka så att Julia kan ta bilen och komma hit :-) Börjar bli lite smått rastlös så snart kanske jag åker och hämtar henne? Haha.

För att inte glömma! Träffade och myste på småflickorna igår innan jobbet & hann även busa med dom en sväng när jag kom hem. Dom är helt underbara dom där busfröna :)


Och en liten pik
till mina käraste bloggare & bloggerskor.. Jag vill ha nåt att läsa! Skärpning :-)

Nu börjar helgen

Holaa!

En dag med bästaste mammsen. Började med att åka förbi Erikshjälpen en sväng - både mormor & jag har rensat våra garderober så det blev en hel del! Skönt att slippa ha det ståendes i tvättstugan.. Vidare upp till Handelshuset där vi bara kikade lite, och hittade en lysande orange träningströja till pappa! Nu kan han komma till mitt jobb så matchar vi varandra :-) Åkte sen bort till Sidsjö Hotell & Konferens där vi åt lunch. Tacobuffé var det dagen till ära, himla gott!

Efter lunchen begav vi oss in mot staden. Jag hittade en tunn randig tröja med trekvartsärm, i aprikos/vit. Lite somrig sådär! Strumpor hittade vi båda två, och mamma fann sig en väska. Jag gjorde ett besök hos Torsten också och tog min sista Twinrix spruta, så nu slipper jag det nåt mer! Tog oss en fika på Stenstans café innan vi åkte till Claes Ohlson och därefter hem.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Deklarerade på internet & bestämt med Linnea vad vi ska laga för mat imorgon. Gissar på att det blir sängen om ett tag - småtjejorna kommer imorgonbitti så jag vill hinna mysa på dom lite innan jobbet väntar kl. 11.


Hoppas ni har en bra fredagskväll. Nu börjar helgen!

Today

städa


Blir rätt dammigt när man inte städat på fyra månader! Så idag var det storstädning som gällde. Hela mitt rum ska nu vara fritt från damm och skräp (så gott som iaf). Rensat ur bland halsdukar, mössor & vantar. Dammsugit en större del av huset. Så nu känns det bra!


Har precis pratat lite med min söta lilla Carro också, som jag saknar henne! Hade ju funderingar på att åka till henne i Makedonien men pga. detta askmoln är det ju högst osäkert att boka en resa. Får allt bli till hösten istället då! Och sen kommer ju hon hem i sommar någongång :))


Nu blir det snart tredje träningspasset på gymmet för denna vecka, efter att jag möjligen hittar nån fler bra träningslåt till min kära mp3...



Ha en bra kväll allihop.


Gymstädning... eller?

Igårkväll var jag på gymmet, och i eftermiddags tränade jag där igen. Har kommit in i en period nu när jag liksom inte får nog av det. Känns som jag skulle kunna åka dit en gång till nu, men dom stänger dock om en kvart...


Storstädning av garderoben var inplanerat för dagen så nu ligger inte längre alla Asien inköpta plagg i en hög på fåtöljen. Nej, nu är dom på plats där dom ska - I garderoben. Och även några skor har gjort sig hemmastadda därinne. & tre fulla plastpåsar med kläder har intagit plats i tvättstugan för att inom kort åka till Erikshjälpen. Onödigt att slänga när det kan komma till användning någon annanstans!



Take care.




VAD hände?

VAD hände med designen? Kan man fråga sig.. Nädå, jag vill byta design men har inte riktigt tiden och energin just nu så det får bli framöver. Ni får ha överseende så länge :)

Efter jobbet idag åkte jag ut till min äldre storebror Rickard där det var middagsbjudning och bildvisning från Asien resan. Hoppas dom fick ut något vettigt av det då dom har planer på en ev. Vietnam resa lite längre fram.

Annars i veckan har jag jobbat & tränat. Träffade Lisa i fredags då vi var ut till Birsta en sväng och sedan dags för första kladdkakebaket! (sedan vi kom hem..) Både mumsigt & himla mysigt :) Igår tog jag & Linnea en promenad och såg sedan halva (då den gick på tv) av den sista Millenium filmen, Luftslottet som sprängdes. Mina tjejor är himla bra dom!

Nu tänkte jag kila iväg och se vilken Wallander film det är som går på tv, om man kanske ska slå sig ned i soffan en stund :) På återseende mina vänner.

061226

Tsunamin 2004 förändrade många människors liv.


Ja, det är svårt att verkligen fatta vad som hände. Mycket, mycket svårt att förstå vad de inblandade gått igenom tiden efteråt. Jag har snart läst ut boken När livet stannar av Malin Sävstam som miste sin man och två av sina barn - kvar av familjen är hon själv och sonen.

Hårt att sätta ord på men jag kan säga att jag gråtit flera gånger då jag läst. Texten känns ärlig, och går raka vägen in i hjärtat. Att vardagen kan vara så svår, smärtan enorm, sorgen som tar så stort utrymme.

Svårt att förklara.. Vill ni få en bättre inblick och förståelse för de tsunamidrabbade är denna bok en varm rekommendation.

Tillbaka, här & nu

Nu är jag tillbaka på banan. Eller ja - åtminstone hemma i Sverige & Sundsvall igen. Molnen och dimman låg tät i flera dagar och det dröjde nog en vecka till vi åter fick se solen, men oj så härligt det var när den äntligen kom fram! Tagit mig flera promenader och bara njutit :)

Vi har i alla fall haft tre helt underbara månader. En massa sol, bad, upptäcktsfärder, kayaking, slappa, tubing, trekking, vandrat på risfält i solnedgången, mött en hel massa härliga människor... Går att göra listan lång. Och mitt ressällskap (även om hon är rätt knäpp & himla yr ibland) kunde inte ha varit bättre! Min lilla Lisa tycker jag om.

Åter här i vardagen. Idag var jag tillbaka på jobbet igen! Man går till affären som vanligt, äter middag vid köksbordet, sover i sin egen säng med sitt eget täcke & sin mjuka kudde. Man skriver sms, lyssnar på radio och kan slå sig ned i soffan framför tv:n.

Igår hade jag en myspysig dag med min äldsta storebror Rickard. Vi tränade på gymmet vid 11, efter-tränings-fikade, drack kaffe med farbror & hans fru som hälsade på, fixade, handlade på affären, lagade & åt middag. Pizza på Libabröd, blev väldigt gott!


Hoppas ni haft det bra under tiden här hemma allihop! Nu kallar sängen - Godnatt mina kära vänner.

RSS 2.0